Publishers

Uitgeven in eigen beheer

Je boek uitgeven in eigen beheer? Wij ondersteunen auteurs, ondernemers en professionals met het uitgeven, drukken en verkopen van boeken en publicaties in eigen beheer.

Ons doel is het het uitgeven van jouw boek of publicatie, snel, eenvoudig en toegankelijk te maken. Jij hebt de touwtjes volledig in eigen handen en wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jij wenst.

In het proces van uitgeven doen wij er alles aan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen en bieden we transparantie door heel het traject.

Het voordeel ten opzichte van andere self-publishing platforms is dat wij het hele traject van ontwerp, drukken, distributie, verkoop tot aan levering voor jouw uit handen kunnen nemen.

Sta je op het punt om een boek uit te geven of ben je nieuwsgierig naar de door ons geboden services? Vul dan het contactformulier in en wij nodigen je graag uit op een van onze locaties om jouw wensen vrijblijvend te bespreken.

Voordelen self-publishing

Het aantal auteurs die hun boeken zelf uitgeven is de laatste jaren sterk gegroeid. Niet alleen onder de nieuwe generatie maar ook traditionele auteurs zien we steeds vaker de overstap maken voor het uitgeven in eigen beheer.

De behoefte om controle te houden over het volledige proces is sterk aanwezig en wij bieden de juiste ondersteuning waar jij als auteur dat nodig hebt.

 • Volledig eigen controle in het hele traject
 • Alle auteursrechten blijven bij jou
 • Publiceren en verkopen zonder kosten
 • Zelf bepalen van de verkoopprijs
 • On-demand boeken drukken vanaf 1 stuk
 • Geen omkijken naar orderafhandeling en verzending
 • Volledig creatieve vrijheid in het publiceren van jouw boek
 • Professionele ondersteuning waar jij dat wenst
 • Transparantie in alle aspecten van het uitgeven in eigen beheer

Print-on-demand

Alle boeken en publicaties drukken wij in eigen beheer op onze locatie in het World Trade Center Rotterdam. Het voordeel van het drukken on demand is dat jij geen voorraad nodig hebt om aan de vraag te kunnen voldoen. Wij leveren al vanaf 1 exemplaar en alleen het aantal dat je nodigt hebt tegen zeer snelle levertijden. Van bestelling, productie tot aan de levering aan jouw klant kan in de meeste gevallen binnen 1 werkdag.

Door efficiënte werkwijze, korte lijnen en productie in eigen beheer kunnen wij zeer snel leveren aan de klant, ook in grote oplages.

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan specificaties en bindingswijze die jij kan kiezen op basis van de look-and-feel die je aan je boek wilt meegeven. Vraag kosteloos een sample boek aan van de papiersoorten en materialen of kom langs op een van onze locaties in Rotterdam, Den Haag of Delft.

Contactformulier

  Adresgegevens

  publisherpro.nl
  World Trade Center Rotterdam
  Beursplein 37
  3011 AA Rotterdam

  Customer support
  Openingstijden ma t/m vr 09:00 – 18:00 uur
  T. 010 – 281 01 35
  E. info@publisherpro.nl